IQ icon

Video (in Dutch): SAP SAPPHIRE 2017 Update – Remiqz wins SAP Award

18 May 2017
Tijdens SAPPHIRE NOW, het jaarcongres van SAP dat in mei 2017 plaatsvindt in de Amerikaanse stad Orlando in de staat Florida, zijn ook Nederlandse klanten en partners aanwezig. Op de eerste dag presenteerde SAP het nieuwe Leonardo platform. Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel, sprak hierover in een video interview met Ronald Lanjouw (Partner & Business Development Executive bij The Next View) en Robert Slijk (oprichter en Managing Director van Remiqz).
dfsafds

Big data startup Remiqz, aanbieder van een Football intelligence platform, heeft ook SAP Award gewonnen. Met het winnen van deze prestigieuze internationale Special Award eert SAP de bijdrage van Remiqz aan de inzet van data-analyse en de manier waarop het bedrijf die toepassingen inzet bij klanten. Het big data-platform van Remiqz berekent de actuele marktwaarde en toekomstige waardeontwikkeling van alle spelers die uitkomen in Europese voetbalcompetities.

Bekijk het hele interview op de website van Dutch IT Channel: https://dutchitchannel.nl/577389/sap-sapphire-now-update-met-the-next-view-en-remiqz.html